Praznik sporta u gradu na Neretvi

Omladinci Zrinjskog i Hajduka odmjerili snage u Mostaru

U Mostaru su se danas na pomoćnom terenu HŠK Zrinjski odigrale prijateljske utakmice između domaćeg Zrinjskog i splitskog HNK Hajduk. 

Utakmice su igrane u katedskoj i pionirskoj konkurenciji a današnji sraz protekao je miroljubivo, budući da su oba tima ostvarili po jednu pobjedu.

U prvoj utakmici su pioniri Hajduka nadigrali vršnjake iz Zrinjskog, da bi nešto kasnije kadeti Plemića "osvetili" svoje mlađe kolege i vršnjake iz Splita nadigrali identičnim rezultatom kao što su "Tići" nadigrali nade mostarskog tima (1:0).

Po izuzetno lijepom, gotovo proljetnom vremenu, gledatelji su mogli uživati u sjajnim potezima nada Zrinjskog i Hajduka, a sigurno je da ćemo neke od ovih dječaka u budućnosti gledati i u seniorskim sastavima mostarskog

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.