Tudor prokomentarisao Mujakićev debi za Hajduk
EPA

Bh. fudbaler dobio crveni karton

Tudor prokomentarisao Mujakićev debi za Hajduk

Fudbaleri Hajduka ostvarili su veliku pobjedu u meču 21. kola HNL-a.

Ekipa koju vodi Igor Tudor je protiv Lokomotive većim dijelom utakmice dominirala i na kraju sasvim zasluženo slavila rezultatom 1:0, a priliku za igru od prve minute dobio je i naš Nihad Mujakić.

Iako je u 86. minuti dobio direktan crveni karton, trener splitskog kluba bio je zadovoljan onim što je pokazao Mujakić u svom prvom nastupu za 'bile'.

"Bilo je zanimljivo i napeto do kraja, mislim da smo u prvom dijelu mi trebali voditi 3-0 i riješiti pitanje pobjednika. Oni su prvi put došli do šanse u 65. minuti, nakon pogreške našega golmana. Prenijeli su mi da je trener Lokomotive Tomić rekao da je realno trebao biti remi. Meni je to smiješno...", komentarisao je Tudor utakmicu, pa se osvrnuo na nastupe svojih fudbalera.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

“Istina je da je kod nas bilo dobrih i loših stvari. Neki su igrali pod grčem, neki nisu imali dan, ali mi smo na kraju zadovoljni. Promjena sastava? Mujakić je odigrao dobru utakmicu i drago mi je zbog njega, Radić neloše, Jakoliš je bio u kombinaciji i za Varaždin. Tahiraj nije počeo protiv Lokomotive, što ne znači da neće igrati sljedeću."

Riječi hvale za Mujakića imali su također i Hajdukovi navijači, koji su, između ostalog, pisali da je "igračina i da se žrtvovao za svoj tim".

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
....kao da je debitovao za Real Madrid,a ne za raspali Hajduk...vec treca vijest o njemu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi