Očekuje nas spektakl

Salah preko Twittera poslao poruku igračima Atletico Madrida pred revanš na Anfieldu

Endin Čaušević

Liverpool je u utorak poražen u gostima protiv Atletico Madrida (1:0) u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Atletico Madrid je uspio postići gol na samom početku meča kada je Saul savladao Alissona. Madridski tim je igrao dosta defanzivno u finišu meča i bilo je jasno da žele sačuvati svoju mrežu pred revanš na Anfieldu.

Atmosfera na Wanda Metropolitanu je bila zaista užarena, a ništa manje nije bilo ni na terenu. Igrači Liverpoola su u pojedinim momentima bili razočarani koliko su fudbaleri Atletica grubi, te su to komentarisali i nakon meča.

No, jasno je da su Redsi ogromni favoriti na Anfieldu što su najbolje pokazali prošle godine protiv Barcelone. Sigurno je da zbog svega igrači Liverpoola imaju veliku motivaciju, a to pokazuju objavama na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prvi koji se oglasio bio je Mohamed Salah koji je poručio jasno igračima Atletica da ih Anfield čeka, a podršku u komentarima dali su mu ostali saigrači.

Ono što je sigurno jeste da nas očekuje spektakularan revanš na Anfieldu koji se igra 11. marta sa početkom u 21 sat.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.