Senegalac se nije oporavio

Napoli bez Koulibalyja dočekuje Barcelonu

Iako je među navijačima Napolija tinjala nada, sada je potpuno jasno da sjajni defanzivac Kalidou Koulibaly neće nastupiti u prvom meču osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone.

Utakmica se igra sutra na stadionu San Paolo, a Napoli je upravo objavio roster za duel sa Barcelnom.

Među igračima nema Koulibalyja koji se već neko vrijeme muči sa povredom u predjelu bedra, zbog koje je propustio nekoliko utakmica Napolija.

Nije se tako Koulibaly oporavio na vrijeme za Barcelonu što je svakako udarac za Gattusa i Napolija. Ipak, trener Gattuso, izuzme li se Senegalac, može računati na sve ostale igrače.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tu su i nova pojačanja, Diego Demme, Stanislav Lobotka i Matteo Politano.

Ekipa Napolija za Barcelonu: Ospina, Meret, Karnezis - Di Lorenzo, Hysaj, Luperto, Maksimović, Manolas, Mario Rui - Allan, Demme, Elmas, Lobotka, Faiban Ruiz, Zielinski - Callejon, Insigne, Lozano, Mertens, Milik, Politano.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.