Insignea pitali da uporedi Maradonu i Messija, a on je to odbio uraditi

Jasno je šta Diego predstavlja u Napulju

Insignea pitali da uporedi Maradonu i Messija, a on je to odbio uraditi

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija sutra igraju na svom terenu protiv Barcelone prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Napolitanci prolaze kroz dosta turbulencija ove sezone, ali čini se da je to konačno iza njih. Jasno je da je Barcelona favorit u ovom okršaju, ali ni Katalonci ove sezone ne pružaju baš partije koje se očekuju.

Pred sutrašnji meč održana je press konferencija Napolija, a pored Gennara Gattusa novinarima se obratio i ofanzivac italijanskog tima Lorenzo Insigne.

"Konačno smo ujedinjeni. Igramo protiv odličnog tima i moramo biti spremni maksimalno. Barcelona nije samo Messi jer imaju još mnogo odličnih igrača na koje moramo obratiti pažnju. Svi smo spremni da damo maksimum i pokušamo izvući najbolje iz sutrašnje utakmice", rekao je Insigne.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jedan od novinara pitao je Insignea da li je Messi bolji igrač od Diega Maradone koji ima status legende u Napulju.

"Messi je najbolji igrač svijeta, ali njega ne mogu porediti s Maradonom. Diego je sve i njega ne možemo porediti s nekim drugim igračem. Maradona je kod nas svetinja. No, Messi je trenutno najbolji igrač svijeta i to je jasno ko dan", dodoa je Insigne.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Memogu se ni poredit. Maradona je Maradona. Messi citav zivot igra za Barcelonu i to sa majstorima.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi