Problemi za Chelsea

Lampard potvrdio loše vijesti pred okršaj s Bayernom

Admin Čaušević

Frank Lampard je zabrinuo navijače Chelseaja na press-konferenciji pred utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna. 

Chelsea će večeras na Stamford Bridgeu biti domaćin Bayernu i neće nastupiti u najjačem sastavu s obzirom na neigranje možda i ključnog igrača.

Lampard je kazao kako će utakmicu sigurno propustiti odlični veznjak N'Golo Kante te krilni fudbaler Christan Pulišić. Obojica imaju problema s aduktorom.

Večeras neće igrati ni Callum Hudson-Odoi koji se u prošlosti dugo vremena povezivao s prelaskom na Allianz Arenu koji je blizu povratka na teren, ali nije još uvijek dovoljno spreman.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pulišić ne igra, Hudson-Odoi ne igra, Kante ne igra", kazao je Lampard koji je dodao da će Pedro i Roben-Lofturs Cheek konkurisati za susret.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.