Sutra igraju Real - Manchester City

Zidane Guardiolu smatra najboljim trenerom na svijetu uz jednostavno objašenjenje

Admin Čaušević

Real Madrid i Manchester City će sutra na stadionu Santigao Bernabeu odigrati prvi susret osmine finala Lige prvaka. 

Na suprotnim stranama će se naći Zinedine Zidane i Pep Guardiola. Francuski stručnjak je u ranijim izjavama kazao da je menadžer Gradžana najbolji trener na svijetu.

Na press-konferenciji pred utakmicu novinare je zanimalo zašto Zidane ima takvo mišeljenje, a on je dao jednostavno objašenjenje.

"Zato što to uvijek pokazuje. Prvo u Barceloni, onda u Bayernu, sada u Cityju. To je moje mišljenje, a zatim neki misle da su drugi bolji. Postoji mnogo trener, ali moje mišljenje je takvo", kazao je Zidane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ovo nije duel Guardiola - Zidane, već Madrid - City. Radi se o fudbalskoj utakmici i narod to želi vidjeti. Dobru utakmicu. Sretni smo što možemo igrati ovakve mečeve", dodao je Francuz.

U bogatoj ponudi kladionice Meridianbet možete pogledati kvote za sutrašnji meč Reala i Cityja koje će vas sigurno iznenaditi. Kvote možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.