Bernardo Silva svojom izjavom najavio dolazak u Barcelonu?

Želi igrati s Messijem

Bernardo Silva svojom izjavom najavio dolazak u Barcelonu?

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Bernardo Silva jedan je od igrača koji bi mogao napustiti Manchester City na kraju ove sezone.

Manchester City se zbog UEFA-ine suspenzije ne može takmičiti u Ligi prvaka naredne dvije godine, te mnogi vjeruju da će zbog toga sigurno nekoliko glavnih igrača napustiti Etihad.

U posljednje vrijeme se špekuliše o tome da će Bernardo Silva spakovati kofere na ljeto, te da će karijeru nastaviti u dresu Barcelone. Portugalac je priznao da bi volio igrati u istoj ekipi s Lionelom Messijem što je dodatno uzburkalo špekulacije.

"Igram s Cristianom u reprezentaciji i kada bih igrao s Messijem u klubu onda bi mogao reći da sam igrao zajedno s najboljim igračima u historiji. To je komplikovano za ostvariti. Da li bi to bilo u Barceloni ili Cityju zaista nije bitno", rekao je Silva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači Barcleone njegovu izjavu su shvatili kao poruku za čelnike katalonskog kluba da ga pokušaju dovesti na ljeto jer je očito spreman da dođe na Camp Nou jer je zaista teško očekivati da će Messi baš napustiti Barcu i otići u City.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi