Šampionski potez

Ako ko zna kako je Kolašincu to je Gomes, pokazao je to i prilikom izlaska iz igre bh. defanzivca

A. Čaušević

Sead Kolašinac je zbog povrede ramena bio primoran da utakmicu Arsenal - Everton napusti igru u ranoj fazi. 

Kolašinac je izašao s terena s previjenim ramenom, a bh. reprezentativca navijači Arsenala su ispratili s aplauzima.

Stameni lijevi bek je dobio i aplauze s Evertonove klupe i to od Andrea Gomesa koji itekako dobro zna kako je zadobiti tešku povredu.

Gomes je u novembru zadobio tešku povredu zgloba nakon startna Heung-min Sona, a gostovanje na Emiratima je bio njegov povratnički meč fudbalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svjestan mogućnosti da je Kolašinac teže povrijeđen veznjak se solidarisao s fudbalerom Arsenala te mu je uputio aplauz podrške.

Gomes je tokom drugog poluvremena dobio priliku za igru i sluteći prema viđenom potpuno se oporavio od povrede. Prilikom ulaska nagrađen je aplauzima s tribina Emirata.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.