Užasne vijesti za naš nacionalni tim: Bez Kolašinca u play offu!

Ni situacija s Lulićem i Krunićem nije najbolja

Užasne vijesti za naš nacionalni tim: Bez Kolašinca u play offu!

Katastrofalne vijesti stižu nam danas kada je u pitanju naša fudbalska reprezentacija. 

Naime, Zmajevi će u play offu za plasman na Euro biti lišeni usloga Seada Kolašinca, jednog od najboljih igrača.

Kolašinac se povrijedio u nedjelju u susretu protiv Evertona, a nažalost u pitanju je obnovljena povreda ramena.

"Skeptični smo. Selektor Dušan Bajević je razgovarao sa Seadom Kolašincem i čeka ga optimalno šest sedmica oporavka ili u najboljem slučaju četiri sedmice. Riječ je o obnovljenoj povredi ramena i to praktično znači da na njega, nažalost, nećemo moći računati u baražu", potvrđeno je iz stručnog štaba reprezentacije BiH za Nezavisne.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Dodaje se da oporavak Senada Lulića nakon povrede noge ne teče dobro i da je također upitan nastup Radeta Krunića što su svakako katastrofalne vijesti za naš nacionalni tim.

Inače, susret protiv Sjeverne Irske je na rasporedu 26. marta u Zenici.

Promo

Top Komentari

konjnakvadrat
Uzasne vijesti? Pa mi se navikli igrat bez njeg
22 2
user1578759411
Kolašincu sve najbolje, ali čovjek je grozan u reprezentaciji, realno.. da se oporavi on nama akobogda, ali Ćivić se ne zaustavlja po onoj strani, nije ništa slabiji od Seada
21 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi