Izvještava Gazzetta dello Sport

Begović ili Donnarumma: Pioli već odlučio ko brani u nedjelju!

A. Čaušević

Milan će u nedjelju u okviru 25. kola Serije A biti domaćin Genoi. 

Gazzetta dello Sport u svom današnjem izdanju piše kako trener Milaa Stefano Pioli već zna ko će braniti u nedjeljnom duelu na San Siru čiji je početak zakazan za 12:30.

Gianuligi Donnarumma je protiv Fiornetine zadobio blagu povredu zgloba pa je bio primoran izaći. Pošto je još uvijek sredina sedmice mladi golman ima vremena za oporavak, ali u Milanellu neće rizikovati.

Mlianski list piše kako je Pioli već odlučio da u nedjelju od prve minute brani Begović koji je na Artemio Franchiju donio sigurnost i pokazao da se na njega definitivno može računati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri su oduševljeni Begovićevim debijem zbog čega će mu Pioli dati šansu da brani od prve minute protiv Genoe, a Donnarummu sačuvati za revanš susret polufinala Kupa Italije za sedam dana.

Možda jedini hendikep da Begoviću u nedjelju ugođaj ne bude potpun je činjenica da će se susret igrati pred praznim tribinama zbog epidemije koronavirusa u Lombardiji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.