Milan odbio da potpiše Matića, razlog nije teško pretpostaviti

Nemaju dovoljno novca

Milan odbio da potpiše Matića, razlog nije teško pretpostaviti

E. Škorić

Mila nje imao priliku da potpiše iskusnog srbijanskog veznajka, ali nije to učinio.

Razlog je visoka plata koju je Matić imao u Manchesteru i na San Siru nisu mogli da udovolje njegovim zahtjevima.

Inače, Matićev ugovor s Unitedom vrijedi do ljeta, pa već sada može da pregovara s drugim klubovima ukoliko ne planira da ostane na Old Traffordu.

Matić ne želi da ostane jer nema sigurno mjesto u prvih 11, a Milan je bio jedan od zainteresovanih strana, no nije u mogućnosti da ispoštuje njegove zahtjeve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Matić u Manchesteru ima 10 miliona eura po sezoni, a u ovoj je odigrao tek 10 utakmica u Premier ligi i uglavnom ulazi s klupe.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi