Ibrahimović spreman da ostane u Milanu i u slučaju da ne izbore Ligu prvaka

Njegovoj porodici se ne seli više

Ibrahimović spreman da ostane u Milanu i u slučaju da ne izbore Ligu prvaka

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović u januaru je potpisao ugovor s Milanom do kraja ove sezone.

Iskusni napadač je se u Milan vratio nakon što mu je istekao ugovor s LA Galaxyjem i pokazao je odmah da će biti veliko pojačanje iako ima već 38 godina.

Ibrahimović je od dolaska u Milan odigrao devet utakmica u svim takmičenjima i postigao je tri gola. S Rossonerima je potpisao saradnju do kraja ove sezone s opcijom da ugovor produži na još godinu dana.

Na početku se pisalo da Ibrahimović neće ostati u Milanu ukoliko klub ne izbori Ligu prvaka naredne sezone, ali čini se da se predomislio. Tuttosport piše da je Ibra obavio razgovor s Maldinijem i Bobanom, te da je spreman da pregovara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimovićeva porodica ne želi napustiti Milano što je dodatni plus za Rossonere u pregovorima sa Šveđaninom. Konačnu odluku Ibra će donijeti pred kraj sezone, ali čini se da je spreman u Milanu ostati i u slučaju da klub ne izbori Ligu prvaka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi