EPA

Podgrijao glasine

Elneny otkrio gdje ide Ozil? "Uvijek priča o njima"

Mohamed Elneny dodatno je 'podgrijao' glasine da bi Mesut Ozil mogao otići u Fenerbahče.

Iako se njegov status dolaskom Mikela Artete znatno poboljšao, sve se više špekuliše o tome kako bi njemački fudbaler mogao pojačati Fenerbahče, a na tu temu sada je govorio i Elneny.

Ovaj vezni fudbaler Bešiktaša, koji je pod ugovorom s Arsenalom, otkrio je kako mu Ozil često u razgovorima pominje Fenerbahče.

"Mesut stvarno voli Fenerbahče. Uvijek govori o klubu i navijačima. Ako mene pitate, mislim da bi mogao doći. Uvijek me pokušava isprovocirati pjevajući njihove navijačke pjesme", kazao je Elneny za Bein Sport.

Uz to što mu je Fenerbahče omiljeni turski klub, Ozil je vezan i za Istanbul gdje se, između ostalog, vjenčao sa nekadašnjom misicom Amine Gulse.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.