Koliko boli domaći poraz od najvećeg rivala? Navijač Fenerabahcea iz očaja udarao glavom u stolicu

Galatasaray u gostima slavio nakon 20 godina

Koliko boli domaći poraz od najvećeg rivala? Navijač Fenerabahcea iz očaja udarao glavom u stolicu

A. Čaušević

Rivalstvo između Fenerbachea i Galatasaraya prelazi granice sportskog i jedno je među najvećim na svijetu. 

U jučerašnjem "interkontinentalnom" derbiju gostujuću pobjedu nakon 20 godina odnio je Galatasaraya. Lavovi su slavili s 1:3.

Pojedinim navijačima Fenerbachea poraz je pao izuzetno teško. Neki su bili toliko očajni, razočarani i bijesni da su doslovno izgubili kontrolu nad sobom.

Jedan od navijača Fenera je snimljen kako udara glavom u stolicu stadionu Sukru Saracoglu nakon što je utakmica završena.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, na utakmici je bilo svega. Osim četiri gola viđeno je čak 11 žutih te tri crvena kartona uz dosuđen po penal za oba tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti