Predsjednik Fenerbahcea skočio među ljutite navijače: Pogledajte kako se proveo u hodniku

Nakon poraza od Galatasaraya

Predsjednik Fenerbahcea skočio među ljutite navijače: Pogledajte kako se proveo u hodniku

A. Čaušević

Fenerbache je poslije 20 godina izgubio domaći susret protiv Galatasaraya. "Interkontinentalni" gosti su riješili u svoju korist s 1:3. 

Fenerbache već nekoliko godina ne prolazi kroz najbolji period. I ova sezona bi mogala proći bez trofeja jer za liderom Trabzonsporom kasne sedam bodova.

Poraz na Sukru Saracoglu stadionu pao je teško navijačima Fenerbachea koji su poslije utakmice krenuli prema svečanoj loži da se obračunaju s klupskim rukovodstvom.

Klupski predsjednik Ali Koc je odlučio da im "odgovori" tako što je prešao staklenu ogradu i skočio među ljutite navijače. On se s navijačima koji su ga vrijeđali odlučio sukobiti licem u lice.

Snimak na kojem se vide dešavnja iz hodnika pokazuje da je Koc izvukao deblji kraj jer su mu bile vidljive modrice ispod oka. Na sreću, bilo je pribranih koji su nastojali što prije spriječiti incident.

Top Komentari

zvjezdan10
Jel se vi pravite ćoravi ili stvarno ne vidite da ga je neko povukao dole a nije on skočio, i sinoc ste isto pisali skočio skočio a lika otresli ko slinu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti