"Ozil će jednog dana doći sigurno u Tursku jer me naveče zove i pjeva mi pjesme Fenerbahčea"

Elneny "otkucao" Mesuta

"Ozil će jednog dana doći sigurno u Tursku jer me naveče zove i pjeva mi pjesme Fenerbahčea"

E. Čaušević

Mohamed Elneny ljetos je napustio Arsenal, te je odlučio da ide u Bešiktaš na posudbu do kraja ove sezone.

Elneny nije bio zadovoljan minutažom na Emiratesu i odlučio je karijeru nastaviti u Turskoj, a Bešiktaš će na ljeto imati šansu da otkupi njegov ugovor od Topnika.

Egipćanin se danas našao u centru pažnje engleskih medija nakon što se pojavio intervju koji je dao za turske novine. Elneny je pričao o svojim saigračima iz Arsenala, a glavna tema bio je Mesut Ozil.

Ovaj veznjak izjavio je da će Ozil jednog dana sigurno zaigrati u Turskoj, te je otkrio za koji klub iz Turske navija nekadašnji reprezentativac Njemačke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Siguran sam da će doći u Tursku jednog dana. On voli Fenerbahče i uvijek priča o tom klubu i navijačima. Mislim da će jednog dana sigurno zaigrati za Fener. Sada me često zna nazvati i pjevati pjesme Fenera jer zna da ja igram za Bešiktaš", rekao je Elneny.

Ozil bi put Turske mogao na ljeto 2021. godine kada mu ističe ugovor s Arsenalom, ali u londonskom klubu žele da on produži saradnju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije