Želi ostati u Juventusu

Ronalda ne zanima Inter Miami

Edmir Škorić

Portugalac je zadovoljan u Juventusu i nema namjeru da ode.

Nedavne glasine sugerisale su da bi Ronaldo mogao zajedno s Lionelom Messijem put SAD-a, konkretno Miamija gdje je formirana nova franšiza u MLS-u.

David Beckham je ključni čovjek Inter Miamija i vjeruje se da je bivšem igraču Real Madrida i Manchester Uniteda cilj dovesti poneko veliko ime iz Evrope, a u prvom redu su bili Messi i Ronaldo.

"U najboljem sam klubu u Italiji. Igram s najboljim igračima. Drago mi je što smo prošle sezone osvojili trofeje, nadam se da ćemo uspjeti i ove sezone", izjavio je CR, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lično sam također zadovoljan pozicijom u klubu. Došao sam u Juventus da pokažem svoj najbolji nogomet i ne planiram da odem".

Ronalda ugovor s Juventusom veže do ljeta 2022. godine, a ove sezone je na 31 meč postigoa 25 golova uz tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.