Snimak iz tunela Lyonovog stadiona: Ronaldo i Dybala u razgovoru kritikovali Pjanića i saigrače

Juventus poražen

Snimak iz tunela Lyonovog stadiona: Ronaldo i Dybala u razgovoru kritikovali Pjanića i saigrače

A. Čaušević

U prvom meču osmine finala Lige prvaka Juventus je poražen na gostovanju kod Lyona s 1:0. 

Bianconeri su većim dijelom meča izgledali nemoćno i bezidejno. Izabranici Maurizija Sarrija za 90 minuta nisu uputili niti jedan šut okvir gola.

Nekoliko dana nakon utakmice na Groupamma stadionu pojavio se snimak iz tunela na kojem razgovaraju Cristiano Ronaldo i Paulo Dybala.

Napadači Stare dame su kritikovali vezni red. Jedan drugom su rekli kako nemaju podršku od veznjaka. Starteri u veznom redu su bili Miralem Pjanić, Rodrigo Bentantcur i Adrien Rabiot. 

Ronaldo je u jednom trenutku rekao Dybali: "Veznjaci nam ne daju dovoljno podrške, sami smo..."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da bi mu Argentinac odgovorio: "Nikad nam ne daju loptu", na šta je portugalski fudbaler zaključio: "Ne, drugu loptu nikad."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Eto vas dvojica ste nešto pokazali.
19 2
Arnel925
Ronaldu kad ne ide kriv je svijet samo nije on haha plačo Crying River 7
12 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi