"Odličan je termin 13. maj i nadam se da će to biti finale borbe za Scudetto"

Pomjeren Derbi Italije

"Odličan je termin 13. maj i nadam se da će to biti finale borbe za Scudetto"

Endin Čaušević

Utakmica Juventusa i Intera koja se trebala igrati sutra zvanično je odgođena za 13. maj.

Zbog koronavirusa prvo je odlučeno da se Derbi Italije igra pred praznim tribinama, ali danas je saopšteno da će se ovaj meč igrati tek na kraju sezone, odnosno 13. maja u Torinu.

S obzirom da se Juve i Inter bore za Scudetto vrlo lako bi se moglo desiti da ovaj meč u direktnom okršaju odluči prvaka Italije. To je oduševilo i bivšeg predsjednika Inter,a Massima Morattija.

"Nadam se da će to biti finalni meč za Scudetto. Malo mi je nevjerovatno da su sada tek odgodili sve utakmice, ali to je bila jedina ispravna odluka od samog početka", rekao je Moratti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored ovog meča odgođene su još utakmice Udinese - Fiorentina, Milan - Genoa, Parma - SPAL i Sassuolo - Brescija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Lazio zato ce da se odljepi do tada tako da ce biti nebitna
4 1
zedovina
Sta je odlicno od 13.maja do 24.maja 4 tekme igra Inter.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi