Foto - EPA

Tuttosport tvrdi

Kreću velike razmjene fudbalera, a dio jedne od njih bi mogao biti i Miralem Pjanić

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić mogao bi napustiti torinski Juventus u ljetnom prelaznom roku.

Torinski list Tuttosport objavio je danas kako bi u ljetnom prelaznom roku moglo doći do velike razmjene igrača između Manchester Uniteda i Stare dame u kojoj bi ulogu imao i Miralem Pjanić.

Navodno je tim s Old Trafforda spreman pustiti Paula Pogbu u Juventus, a umjesto njega traže Paula Dybalu ili Miralema Pjanića, te novčanu naknadu.

Paul Pogba se odavno povezuje s torinskim gigantom. Postoji obostrana želja da se on vrati u Torino, a rukovodstvo Stare dame vjerovatno neće imati ništa protiv da Unitedu u zamjenu ponudi Miralema Pjanića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. fudbaler se sve više povezuje s odlaskom iz redova Stare dame. Prethodnih dana pisalo se kako ga žele PSG i Chelsea i postoji velika mogućnost da će Pjanić od ovog ljeta promijeniti sredinu.

Miralem Pjanić je član Juventusa od 2016. godine. S torinskim velikanom je osvojio tri titule prvaka Italije, a u 167 odigranih utakmica postigao je 22 gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.