Arsenal i United mogu zaboraviti na Atleticovu zvijezdu?
EPA

Jorganždije spremile novi ugovor

Arsenal i United mogu zaboraviti na Atleticovu zvijezdu?

Ganac iz redova Atletica Thomas Partey postao je tražena roba na tržištu zahvaljujući odličnim igrama.

Svestrani vezista je ponikao u madridskom klubu i u međuvremenu je za Jorganždije odigrao skoro 200 utakmica, no ne bi bilo iznenađujuće da uskoro napusti klub s obzirom na veliko interesovanje.

Za Thomasa su zainteresovani brojni klubovi, među kojima se posebno izdvajaju Arsenal i Manchester United, koji žele da aktiviraju klauzulu od 50 miliona eura, koja je relativno niska za evropsku elitu.

Ipak, ni u Atletico Madridu ne sjede skrštenih ruku. Španci javljaju kako se čelnici kluba nemaju namjeru odreći tako lako Thomasa i da već spremaju novi ugovor kojim bi, ne samo zadržali ovog sjajnog fudbalera, već bi mu i udvostručili klauzulu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko igrač potpiše novi ugovor umnogome bi otežao posao perjanicama Premier lige.

Ostaje da se vidi šta će na kraju odlučiti sam Thomas.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi