Paklen tim!

Mbappe izabrao najbolju postavu svih vremena, pa ga čitatelji Marce nagradili

Francuski reprezentativac i nogometaš PSG-a Kylian Mbappe odabrao je idealnu postavu za špansku Marcu i na kraju je pobijedio u glasanju koje je sprovedeno preko njene stranice.

Marca je ovih dana, dok nema fudbala i ostalih sportova, odlučila da se pozabavi nekim drugim stvarima. Tako su odvodjili nekoliko fudbalskih zvijezda i najpopularnijih trenera današnjice kako bi ih upitali da sastave svoje idealne postave.

Nakon što su svi odabrali, slijedilo je glasanje i odabrano je da je Mbappeova postava najbolja sa preko 20.00 glasova. Ruku na srce, Mbappe je mogao birati sve fudbalere koje je gledao u životu, dok su mnogi drugi samo birali one s kojima su igrali tokom karijera ili koje su vodili kao treneri.

Bilo kako bilo, pogledajmo kakav je tim odabrao Mbappe:

Gianluigi Buffon, Roberto Carlos, Cafu, Paulo Maldini, Sergio Ramos, Zinedine Zidane, Ronaldinho, Neymar, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na drugom mjesto u glasanju Marce nalazi se postava koju je odabrao Brazilac Ronaldo, pa onda slijede Eric Cantona, Raul Gonzales itd.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.