Mbappe je Realov san, ali i nemoguća misija za ovu godinu
Foto - EPA

Transfer tek u budućnosti

Mbappe je Realov san, ali i nemoguća misija za ovu godinu

M. Šljivak

Kylian Mbappe velika je želja rukovodstva madridskog Reala.

Već dugo se priča kako će Kraljevi poslati ogromnu ponudu za francuskog fudbalera koja će porušiti sve rekorde, ali za njih je njegovo dovođenje tokom ljeta nemoguća misija.

"Nije nikakva tajna da Real silno želi Mbappea, ali njegov prelazak ovog ljeta izgleda kao nemoguća misija. Real čeka i nada se da će Mbappe odbiti produžetak saradnje, kako bi na taj način otvorili mogućnost transfera za 2021. godinu", piše Marca.

Mbappeov transfer bi sasvim sigurno mogao biti najveći svih vremena, te bi trebao nadmašiti onaj kojeg je napravio Neymar kada je iz Barcelone prešao u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U ljeto 2017. godine Parižani su za brazilskog fudbalera izdvojili nevjerovatnih 222 miliona eura, što je apsolutni rekord.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi