21

Komentari (21)

burazengija
Sto su stavili odvojeno Cristiano pa Ronaldo :O xD
Jupp
Kahn Vidic Ramos R.Carlos Lahm Zidane Iniesta Xavi Alcantara Messi Ronaldo Ibrahimovic
Śmeker007
Alcantara? Gdje njega nadje? Haha
Jupp
@Śmeker007
Sto kukavce ? Meni je Tiago top!
Koga bi ti stavio ?
GigantMostarski
za najboljeg svih vremena ti bi svrsto Alcantaru? HAHAHAHAHA kakva komedija ranom zorom!
Jupp
@GigantMostarski Kad budes procitao tekst, a ne samo naslov onda komentarisi. Ne spominje se nigdje najbolji svih vremena, vec idealna postava druze !!! A drugo je sto je novinar stavio da je Mbappe napravio najbolji sastav svih vremena..
Uostalom, ne znam sta je toliko “smijesno”, Alcantara se godinama vrti medju top 10 veznjaka u svijetu ako nisi znao ..
Pozdrav !
GigantMostarski
Prvo ne lajkaj sebi komentare, drugo neznalico poklopi se! Idealna postava sko ti je ovo ili cak ta tvoja neka s Alkantarom to dovoljno pokazuje tvoje znanje. Idealna postava je nesto drugo, a ovo je samo redanje zvijezda. I znalac umjesto koga bi ti igro Alcantara? Mozda umjesto Zidana jel i od njeg bolji? Smijesan si. Oces stavit Alkantaru medju ove igrace, spanjolca koji igra u bajernu gdje i ja mogu bit igracina uz onakve suigrace i IGRACA KOJI JE SVAKU SEZONU POVRIJEDJEN 2 MJESECA BAREM. NEZNALICO!!!!!!!!
Jupp
Sta si se raspalio seljacicu ? Jeste eto Alcantara ce biti u mojoj “idealnoj postavi”, sta ces sada ? Hebem te nepismena, sjasi idiotte glupi !!!
GigantMostarski
Sto se vrijedjas tako neznalico? Jesi li frustriran svojim zivotom i svojim neznanjem? Ja tebi necu rec da si idiot jer ti sam znas šta si, a ja cu samo izvuc pouku iz cijele ove price i zapamtit cu ovaj nick Jupp i znat cu da svaki komentar od strane tog nicka dolazi od jedne velike NEZNALICE!!!!!!!!!
GigantMostarski
Koliko si frustriran lajkas sebi komentare, a cak si uso na moj profil da dislajkas mojih zadnjih 30,40 komentara. HAHAHAHAHA dolaze im obavijesti neznalico :D
Jupp
Lose utice karantin na tebe, nema skole a neophodno ti je obrazovanje, uzimajuci u obzir pravopisne greske!!! I dobro zapamti ovaj nick !!! Haha i meni je dosadno cim se sa balavcem raspravljam na sport portalu, koji nije ukupno 100 utakmica u zivotu pregledao !!! Uci sine, mi odrasli samo ubijamo dosadu na portalima, nije ovo nista licno :)
Jupp
I da stavim sebi jos jedan lajk, posto ti toliko smeta, a tebi minus (-) jedan. Cisto iz zabave :)
GigantMostarski
Zao mi je koliko si iskompleksirana curica. Jos vise je smijesno sto si odrasla osoba, a takva si neznalica, tutkume
Jupp
Haj mali, odyebi ! Naporan si postao.. bolje ti je pisi zadacu
GigantMostarski
dobro mungosu, sanjas li alkantaru?
Jupp
Pa gdje si Mostarac jadan ne bio ! Sto me nisi i cetvrti put prijavio na adminu za vrijedjanje :)
E.Car
A ko će trčati???!!! Sve je ovo lijepo ali bi ih malo jači sastav Bayerna ili Juventusa pojeo.
Ivica_Osim8
Cuj Neymar ne bi ga izabro ni za najbolju klupu
IvoAndric44
Mjesto neymara definitivno Iniesta
Zoilomas
mosaljozemosaplavo
Dobri ofanzivno ali svaka kontra gol.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.