EPA

Odgovarao na pitanja fanova

Rashford o mogućem pojačanju Uniteda: Volio bih da dođe

Marcus Rashford, kao i mnogi drugi fudbaleri, vrijeme u izolaciji 'krati' koristeći društvene mreže.

U danima kada je fudbalski svijet zaustavljen usred pandemije virusa Covid-19, Rashford je putem Instagrama odgovarao na brojna zanimljiva pitanja koja se tiču i eventualnih pojačanja Manchester Uniteda.

Jedno se tako odnosilo i na Jadona Sancha, fudbalera Borussije Dortmund, čije se ime posljednjih mjeseci intenzivno dovodi u vezu sa Crvenim đavolima.

Rashford je kazao kako je Sancho dobrodošao na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bilo bi dobro kada bi Sancho došao. Radi se o sjajnom fudbaleru. Znate, on je fudbal nove generacije i uzbuđen sam dok ga gledam, a bilo bi dobro i ukoliko bismo mogli igrati zajedno", kazao je Rashford koji je sa fudbalerom Borussije već imao priliku dijeliti svlačionicu u reprezentaciji Engleske.

Nagađa se kako bi Sancho mogao koštati čak 95 miliona funti nakon što je postigao 27 golova i 33 asistencije tokom svoje tri godine u Bundesligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.