Sagna zna gdje će Pogba: "Voli taj klub i okruženje"

Bivši saigrači iz reprezentacije Francuske

Sagna zna gdje će Pogba: "Voli taj klub i okruženje"

A. Čaušević

Bacary Sagna je naslutio naredni transfer Paula Pogbe s kojim je dijelio svlačionicu u reprezentaciji Francuske od 2013. do 2016. godine. 

Sagna smatra da će se Poga vratiti u Juventus gdje je već igrao od 2012. do 2016. godine jer kako kaže tamo nastupa Cristiano Ronaldo.

"Ako napusti Englesku prije će otići u Italiju nego Španiju. Mislim da će Paul vratiti u Juventus prije nego otići u Real jer je Ronaldo tamo. Juventus je klub gdje je briljirao, voli taj klub i okruženje, i upoznat je sa svim", smatra nekadašnji bek Arsenala i Manchester Cityja.

"Juventus je kupio igrače poput Ramseya i Ronalda... Ako pogledate unaprijed dvije ili tri godine, mislim da Juventus ima veći potencijal od Reala", dodao je Francuz.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogbi ugovor s Manchester Unitedom važi do 2021. godine. Crveni đavoli bi rado produžili saradnju, ali čini se da 27-godišnji veznjak ima drugačije planove.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi