Uživaju u luksuzu

Cristiano Ronaldo promijenio lokaciju na Madeiri i iznajmio vilu koja ga košta 3.500 funti dnevno

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo se već skoro mjesec dana nalazi u Madeiri, a u Portugal je doputovao nekoliko dana prije totalne blokade u Italiji.

Ronaldo je napustio Torino nakon utakmice s Interom, te je otputovao na Madeiru kako bi bio uz svoju majku koja je nekoliko dana prije doživjela moždani udar.

No, sve se poremetilo kada je potvrđeno da jedan igrač Juventusa ima koronavirus, te su svi ostali morali 15 dana u karantin. Ronaldo je bio u izolaciji u svojoj kući na Madeiri, a društvo mu je pravila njegova porodica.

Ipak, Ronaldo se s Georginom i djecom odlučio preseliti u luksuznu vilu koja se nalazi u mirnom naselju Madeire. Jedan dan u ovoj vili košta čak 3.500 funti, ali sigurno da za Ronalda to nije problem.

Iako ima sjajnu kuću u Funchalu on je odlučio promijeniti lokaciju i sada uživaju u luksuzu nevjerovatne vile. Ova vila ima šest spavaćih soba, bazen, teretanu i ogroman prostor gdje se njegova djeca mogu igrati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.