Je li Ronaldo zadovoljan kako ga je Georgina ošišala? Detalj iz teretane govori mnogo toga

Nešto što se ne viđa često

Je li Ronaldo zadovoljan kako ga je Georgina ošišala? Detalj iz teretane govori mnogo toga

A. Čaušević

U vrijeme samoizolacije slavni sportisti su primorani da sami vode računa o svojoj frizuri ili da mašinicu u ruke uzmu njima najbliže osobe. 

Cristiano Ronaldo već neko vrijeme boravi na Madeiri u društvu svoje porodice, a kako nije u mogućnosti otići kod vlastitog frizera posao je prepustio Georigini Rodriguez. 

Najpopularniji fudbaler današnjice koji će uskoro od ugovora zaraditi više od milijardu eure je jučer objavio kratki video kako ga šiša Georgina uz poruku fanovima da ostanu kod kuće zbog pandemije koronavirusa. 

Nekoliko sati kasnije Georgina je objavila story na Instagramu sa zajedničkog treninga s Ronaldom i čini se da baš Ronaldo i nije zadovoljan novom frizurom.

Naime, u pozadini se vidi Ronaldo kako trenira s kačketom na glavi te tako krije svoju novu frizuru. Priznate ćete da treniranje s kačektom na glavi nije baš česta pojava...

Top Komentari

Šulc
Pisite kad kaki i piski
6 0
Maestro
Jeste dosadni sa Ronaldom ko da je on jedini bitan na svijetu šta sve objavljujete ne mogu da vjerujem... i ova ***** što ga šiša ne znam do kad će biti s njim pa nek pita imaju li njegova djeca majku zna li se ko je majka njegove djece?
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi