Poslastica za navijače Intera

Lukaku ostvario san jer je konačno upoznao Adriana: "Zajedno bismo zabili 70 golova"

Endin Čaušević

Inter je večeras oduševio svoje navijače jer su na Instagramu uživo pričali Romelu Lukaku i Adriano.

Lukaku je trenutno najbolji igrač Intera, te se preporodio u ovom klubu nakon što je ljetos stigao iz Manchester Uniteda. On je večeras putem Instagrama pričao s nekadašnjim igračem ovog kluba Adrianom koji je sigurno svima dobro poznato ime.

Adriano je najbolje dane svoje karijere proveo u Interu, te se od njega očekivalo još mnogo toga, ali zbog problema s noćnim izlascima i alkoholom to se nikada nije desilo.

Romelu je oduševljeno razgovarao s Adrianom, te je odmah na početku priznao da je on bio njegov idol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovo je za mene ostvarenje sna. Ti si moj idol još od malih nogu. Uradio si sjajne stvari u Interu i Brazilu. Zamisli samo da sada ovdje zajedno igramo, pa zabijali bismo 70 golova po sezoni. Drago mi je što ovdje mogu nastaviti gdje si ti stao", rekao je Lukaku, a onda se uključio i Adriano.

"Drago mi je što si izabrao Inter jer su za ovaj klub igrali veliki napadači, a i ti si jedan od njih. Sjećam se svog debija kada sam bio baš nervozan jer mi se ostvario san kada sam istrčao na Meazzu. Znam da sam više gledao prema navijačima nego u loptu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.