Argentinski mediji uvjereni: Messi pregovara s Interom, a zovu ga i kući u Argentinu
Foto - EPA

Inter u nemogućoj misiji

Argentinski mediji uvjereni: Messi pregovara s Interom, a zovu ga i kući u Argentinu

M. Šljivak

Lionel Messi ugovorom je vezan za Barcelonu do ljeta 2021. godine.

Pregovori o novom ugovoru za najboljeg fudbalera svijeta odavno već traju, ali još uvijek nema potpisa i to je navelo pojedine medije da se zapitaju ostaje li Messi u Barceloni.

Bivši predsjednik Intera Massimo Moratti uvjeren je da bi Messi mogao završiti na Giuseppe Meazzi.

"Znajući hrabrost Stevena Zhanga, sigurno će razmisliti o tome", rekao je Moratti kada su ga italijanski mediji upitali o eventualnom dolasku Messija, a na tome nije stao:

"Messijev ugovor ističe 2021. godine. Bilo bi sjajno ukoliko bi došao, Serija A bi dodatno živnula, a i Inter bi imao više nade", dodao je.

Argentinska TV stanica TNT također je uvjerena u ovakav ishod. Onii čak tvrde da su pregovori između Stevena Zhanga i argentinske superzvijezde već počeli i da prvi čovjek Nerazzurra čini sve kako bi ga doveo na Meazzu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Leo također ima ponudu Newell's Old Boysa da se vrati kući. Ipak, Inter pokušava na sve načine da ga dovede, rade uveliko na tome. Na kraju će to biti samo njegova odluka", vijest je koju donosi TNT.

Messi je kompletnu karijeru proveo u Barceloni. Osvojio je apsolutno sve što je mogao, a vidjet ćemo da li će zaista napustiti Nou Camp u nekom periodu karijere.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi