Messi se rijetko oglašava na Instagramu zbog špekulacija u medijima, ali ovaj put je morao reagovati

Jasna poruka Argentinca

Messi se rijetko oglašava na Instagramu zbog špekulacija u medijima, ali ovaj put je morao reagovati

Endin Čaušević

Argentinski mediji objavili su prije nekoliko dana da će Lionel Messi napustiti Barcelonu, te da postoji velika šansa da karijeru nastavi u Interu.

Argentinska TV stanica TNT objavila je prije nekoliko dana da su pregovori Messija i čelnika Intera već počeli, te da on nema ništa protiv toga da karijeru nastavi u klubu s Meazze.

Također, ista TV stanica je jučer objavila da je Messi bio taj koji je platio 1.5 miliona eura kako bi Ronaldinho izašao iz zatvora. Navodno, novac je uplaćen u Barceloni zbog čega su mnogi zaključili da je Messi pomogao starom prijatelju.

Poznato je da se Messi rijetko oglašava na društvenim mrežama povodom medijskih špekulacija, ali očito da ovaj put nije mogao da prešuti neke stvari koje se pišu.

Messi je objavio da su sve ovo lažne vijesti, te da nema nikakve istine u tome da pregovara s Interom ili da je platio kaznu za Ronaldinha. Također je demantovao i vijest da se vraća u Newell's Old Boyse koju je objavio TNT prošle sedmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Laž jedan i laž dva. Želim da demantujem i navode o Newell'su koje je isti medij objavio prošle sedmice. Sreća pa im svakako niko ne vjeruje šta pišu", poručio je Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi