Foto - Instagram

The Eagle kratko i jasno najavio

Khabib poslao jasnu poruku: Ramazan se završava 23. maja, a nakon toga ću vas sve polomiti...

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov česta je tema među UFC borcima u proteklom periodu.

Posebno ga proziva Tony Ferguson s kojim se Khabib trebao boriti 18. aprila, ali je borba za pojas lake kategorije po peti put otkazana.

El Cucuy smatra da se Khabib prepao i da je zbog toga napustio SAD, a nakon silnih uvreda i komentara The Eagle je konačno odlučio da završi se priče.

Poslao je jasnu poruku svima nakon jednog žestokog treninga...

"Mogu se boriti bili kad. Ramazan se završava 23. maja, a ja sam već spreman za julu. Prestanite pričati o meni jer je ovo vrijeme koronavirusa. Kada dođe moje vrijeme, sve ću ih polomiti", najavio je Khabib.

Neporaženi šampion UFC-a tako bi se mogao vratiti ranije od očekivanog termina, a prethodno je planiran njegov povratak za septembar ili oktobar protiv pobjednika meča Ferguson - Gaethje koji će biti održan ove subote.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.