Dana White najavljuje revanš Khabiba i McGregora: Conor to želi!

McGregor dobija šansu prije svih?

Dana White najavljuje revanš Khabiba i McGregora: Conor to želi!

Midhat Šljivak

Predsjednik UFC-a Dana White vjeruje da će uskoro organizovati revanš meč između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

Revanš dvije velike zvijezde UFC-a ono je što White silno želi, ali za sve će se pitati Khabib koji ima titulu u svojim rukama.

Njegov povratak u oktagon najavljen je za august ili septembar, a White je posljednim izjavama potvrdio da radi na organizaciji revanša.

"Volio bih revanš između Khabiba i Conora. McGregor to želi, ja to želim" rekao je White i zatim je i otkrio kako ne vjeruje da će ikada doći do meča između Khabiba i Tonyja Fergusona.

Pet puta je propadao ovaj meč, Ferguson će se za privremeni pojas boriti protiv Justina Gaethjea, a pobjednik borbe bi trebao da se bori s Dagestancem.

"Nisam siguran da će se borba Khabiba i Tonyja desiti ove godine. Bojim se šta bi se naredno moglo desiti ako organizujemo ovu borbu".

To vjerovatno znači da White želi McGregora ugurati ispred svih u borbi za naslov, što vjerovatno neće biti dočekano s oduševljenjem.

Khabib je demolirao Conora u borbi održanoj 2018. godine, a nakon borbe je uslijedio apsolutni haos u kojem je The Eagle uletio u publiku kako bi se obračunao s Dillonom Danisom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi