7

Komentari (7)

Zulfikar
Ima li iko od uleme da mu sugerise da je muslimanu zabranjen ovaj sport tj. saketanje u glavu (lice) i plus da od toga zaradjuje novce. Sto je najgire ovo utjece na nasu djecu pa umjesto da teze da budu fakihi, mufessiri, mudztehidi, inzinjeri, doktori, piloti itd. oni zamisljaju da budu gladijatori za novce.
Gari Garinča
Polomi ove brbljivce legendo.
miki30
I ti si jarane postao naporan i dosadan, da će i tebe neko malo nagaziti da se smiriš, previše si se uzdigo..
Chupy
Pa dobro drug, mnogi su pokusali pa su podojili momacki. Ne mnogi, nego svi koji se smatraju najboljim. Zasto ti ne odes i probas ga samljeti?
miki30
Ma znam ja to kralju i to stoji. Al brate uzdigo se ko fol kad prođe ramazan sve ću da vam prebijem. Zar nemisliš da too zvuči arogantno?
barcaforever
Nije to arogantno, to je samo odgovor na provokacije i uvrede, čovjek je musliman i poštuje svoju vjeru, kako je zadnji put reagovao protiv brbljivca Mcgregora jer mu je vrijeđao vjeru i porodicu i na kraju kako je završio taj Mcgregor. Svako bi se postavio tako i ono što je najmanje mogao da kaže i da ne uvrijedi protivnika glasi, Sve ću vas prebiti...
Edo90
Mozda nije bas tako izjavio..Konstanto pisu o njemu i u njegovo ime ... Kao on nesto rekao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.