Brutalno vrijeđao Khabiba, pa dobio batine:  Napala su me petorica, koliko će ih biti naredni put?

MMA borac u problemu

Brutalno vrijeđao Khabiba, pa dobio batine: Napala su me petorica, koliko će ih biti naredni put?

Midhat Šljivak

Ruski MMA borac Dmitry Kuznetsov snimio je nedavno video u kojem je brutalno izvrijeđao Khabiba Nurmagomedova.


Kuznetsov se okomio na Degestanca nazivajući ga pogrdnim imenima, a s obzirom da se bavi rap muzikom sve je to objavio kao pjesmu.

Nakon svega što je izrekao sada tvrdi da su mu stigle i prijetnje silovanjem porodice i ubistvom.

"Sve je povezano s Khabibom. Navijači ostalih boraca mi ne bi prijetili silovanjem porodice ispred mojih očiju. Ne živimo u kamenom dobu da tako rješavamo probleme. Jučer su me napala petorica, koliko će ih biti naredni put", rekao je on i dodao je:

"Dobio sam ogrebotine kako su me vukli po asfaltu. Pitam se šta će sljedeće uraditi. Očev automobil su onesposobili. Ja sam dobro, ali ostavite moju porodicu na miru. Oni nemaju ništa s ovim. Vjerovatno ću se odseliti kako bih ih zaštitio. Neću prijaviti napad policiji i ništa me neće uzdrmati", rekao je Kuznetsov.

Top Komentari

Bhf111
Bolje da te tuklo tih pet nego Khabib sam . Bolje si prosao
11 0
galaktikos1902
Tako ti i treba govedo jedno
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi