Za sljedeću sezonu

Nijanse roze boje kao novitet: Procurili novi dresovi Real Madrida

Admin Čaušević

Real Madrid je Adidasovo najglamuroznija mušterija zbog čega dresovi kraljevskog kluba moraju biti nešto specijalno.

Da su normalne okolnosti najbolji evropski klubovi bi u maju završavali sezonu i predstavljali dresove za narednu, međutim zbog pandemije koronavirusa to nije slučaj.

Ipak, Footy Headlines nastavlja da objavljuje moguće izglede dresova evropskih velikana za sljedeću sezonu. Prije nekoliko dana procurila je i garnitura Real Madrida.

Na prvoj garnituri dominira bijela boja, a novitet su nijanse roze boje na rukavima i bokovima. Nijanse roze boje već su izazvale lavinu reakcija pristalica kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zvijezde Real Madrida bi u njima prvi put trebale zaigrati tokom pripremnog perioda. Gostujuća garnitura te golmanski dresovi još uvijek nisu otkriveni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.