Čuveni Dudek prozvao Messija: Lažan i provokativan kao kompletna Barcelona s Guardiolom...
Foto - EPA

Poljak bez dlake na jeziku

Čuveni Dudek prozvao Messija: Lažan i provokativan kao kompletna Barcelona s Guardiolom...

M. Šljivak

Čuveni poljski golman Jerzy Dudek (47) žestoko je prozvao Lionela Messija i Barcelonu.

Dudek koji je dres Kraljeva nosio od 2007. do 2011. godine tvrdi kako argentinska zvijezda nije baš previše dobar čovjek, iako djeluje miran i ljubazan.

"Tog Messija sam vidio u duelima s Pepeom i Ramosom. Rekao je tavke stvari koje se ne mogu zamisliti za nekog ko je navodno tako miran i ljubazan", rekao je Dudek i nastavio je:

"Tako je bio lažan i provokativan kao kompletna Barcelona s Pepom Guardiolom. Znali su do perfekcije isprovocirati protivnika. To je nerviralo Josea Mourinha. Bio je ljut na nas kada bismo s njima mijenjali dres nakon El Clasica", govori čuveni Poljak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dudek je u četiri sezone nastupio samo 12 puta za Real Madrid, a vrhunac karijere je imao s Liverpoolom čiji je član bio od 2001. do 2007. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi