"Salah mi je rekao da mu je Real Madrid poslao ponudu"

Pomoćnik selekotora Egipta otkrio

"Salah mi je rekao da mu je Real Madrid poslao ponudu"

E. Škorić

Ime Mohameda Salaha u prošlosti je u više navrata povezano s imenom Real Madrida. Međutim, nikad se nije govorilo o službenoj ponudi Kraljeva za Egipćanina.

Ipak, pomoćni selektor Egipta Hany Ramzy je u inervjuu za "OnTimeSports" tvrdi kako mu je Mohamed Salah još 2018. godine govorio o ponudi Reala.

"Kad sam radio s Hectorom Cuperom, imali smo trening u Švicarskoj u martu 2018. Razgovarao sam sa Salahom, a on mi je rekao da mu je Real Madrid poslao ponudu. Ponuda je bila zaista dobra, ali Salah je razgovarao sa mnom i Cuperom i odlučio je ostati s Liverpoolom jer mu je tamo bilo ugodno", otkrio je Ramzy.

Iste godine Salah je igrao finale Lige prvaka upravo protiv Reala, ali je doživio povredu, a Liverpool je izgubio. Godinu dana kasnije osvojio je naslov Lige prvaka nakon trijumfa nad Tottenhamom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njegov tim je ove sezone ispao iz Lige prvaka od Atletica u osmini finala, ali je na pragu osvajanja Premier lige. Ima 25 bodova više od Manchester Cityja, no prvenstvno je prekinuto još u martu zbog pandemije koronavirusa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi