Velika želja Stare dame

Juventus za najtraženijeg Italijana nudi čak trojicu fudbalera!

Admin Čaušević

Juventus već tradicionalno dovodi najbolje igrače iz Serije A. Bianconeri u svojim redovima nastoje da okupe najbolje domaće fudbalere kako bi se sačuvao italijanski identitet. 

Najtraženiji Italijan ovog ljeta bit će Federico Chiesa, odlični krilni fudbaler Fiorentine koji namjerava napraviti iskorak u karijeri nakon potpune afirmacije u Violama.

Sjajni Chiesa je prioritet broj 1 za Juventus te je Stara dama za njegove usluge Fiorentini spremna ponuditi čak trojifu fudbalera. Tako izvještava Corriere di Torino.

Bianconeri namjeravaju u Firencu poslati defanzivce Cristiana Romera i Danielea Ruganija, te veznjaka Rolanda Mandragoru. Radi se o vrlo dobrim fudbalerima i Viole će defintivno biti na iskušenju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Eventulani prelazak u Juventus navijači Fiorentine bi teško oprostili Chiesi, međutim prvi čovjek kluba Rocco Comisso je ranije izjavio u slučaju da ponuda bude zadovoljavajuća nema ništa protiv da 22-godišnjaka pošalje u Torino.

Za Chiesu, inače sina legendarnog fudbalera Parme Enrica Chiese, ozbiljno je zainteresovan i Inter.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.