Ronaldo pomaže djevojčici iz Beograda

Dao dres na aukciju

Ronaldo pomaže djevojčici iz Beograda

Edmir Škorić

Portugalski reprezentativac je napravio humani gest i pomogao djevojčici Sofiji Markuljević, kojoj skupljaju novac za odlazak na operaciju.

Napadač Juventusa donirao je dres s utakmice protiv Milana koja je odigrana 11. novembra 2018. godine, kada je postigao gol u 2:0 pobjedi svog tima.

Dres je stavljen na aukciju i sav prihod će otići u fond za malu djevojčicu iz Beograda. Cijena je dostigla cifru od gotovo 5.000 eura, a aukcija traje još 24 dana.

Inače, roditeljima djevojčice koja boluje od rijetke bolesti spinalne mišićne atrofije potrebno je čak 2.100.000 eura, a rok za sakupljanje novca i operaciju je 10 mjeseci.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
2 mil € za oporavak i to ne znaci da ce sigurno sanirat ovu bolest? Boze moj u kojem mi svijetu zivimo tolike pare dat da te netko ljeci, fuj serem se na zdrastvo i na kuglu zemaljsku!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi