Sumnja se na tešku povredu

U Milanu strahuju, Ibrahimović već završio sezonu?

A. Čaušević

Užasne vijesti za sve u taboru Milana. Zlatan Ibrahimović bi mogao na višemjesečnu pauzu. 

Čekajući konačnu potvrdu o nastavku sezone Milan je započeo s kolektivnim treninnzima. Danas su Rossoneri igrali utakmicu između sebe koja nije završila dobro za Ibrahimovića.

Nakon što je primio jednu dugu loptu te šutirao osjetio je snažnu bol u listu. U februaru je već pauzirao zbog istog problema, tada se uspio brzo vratili, ali čini se da je sada stvar puno ozbiljnija.

Sky Sport izvještava da se možda radi i o povredi Ahilove tetive što bi značilo višemjesečnu pauzu. Šveđanin bh. korijena će odmah biti podvrgnut detaljnim ljekarskim pregledima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom da se radi o oštroj i tupoj boli veliki je rizik da je u pitanju Ahilova tetiva. Pozitivna stvar je to što je iskusni napadač trening kamp Milanello napustio bez štaka, ali bolnog izraza na licu.

Inače, Ibri ugovor s Rossonerima ugovor ističe na kraju sezone. Dogovor o produžetku saradnje nije ni blizu, pa bi si se tako moglo desiti da 38-godišnjak San Siro napusti na neslavan način.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.