Foto - EPA

Harvey Elliot šokirao sve

Odbio Real i upoznavanje s Ramosom: Neka hvala! Ne, zbog onog što je napravio Salahu...

Midhat Šljivak

Fudbaler Liverpoola Harvey Elliott u aprilu je napunio 17 godina, a već ima medalje klupskog prvaka svijeta i pobjednika evropskog Superkpa.

Elliot je produkt omladinske škole Fulhama, a Liverpool je oduvijek bio tim o kojem je sanjao. Željeli su ga mnogi evropski velikani, a među njima i Real Madrid.

Mladi fudbaler je putovao u Madrid kako bi obišao prostorije Kraljeva, a zatim je dobio pitanje da li želi upoznati kapitena Sergija Ramosa?

Odgovor kojeg su dobili iz Reala je bio neočekivan i nevjerovatan.

"Neka hvala", rekao je Elliott i dodao je:

"Nije mi drag nakon onog što je napravio Salahu", jasno je rekao mladi fudbaler i ostavio je sve u nevjerici.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, u finalu Lige prvaka 2018. godine Ramos je povukao Salaha za rame i u padu je povrijedio egipatsku zvijezdu, koji je morao zatim napustiti teren.

Liverpool je finale od Reala zatim izgubio s 3:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.