Njemačko čudo pred spektakularnim transferom?
Foto - EPA

Havertz će imati muku u odabiru kluba

Njemačko čudo pred spektakularnim transferom?

M. Šljivak

Novo čudo iz njemačke škole fudbala Kai Havertz mogao bi ovog ljeta napraviti veliki transfer.

Fantastični 20-godišnji ofanzivni veznjak igra zaista spektakularno u dresu Bayera iz Leverkusena i svojim igrama je privukao pažnju mnogih evropskih velikana.

Ranije se Havertz povezivao s Barcelonom i Liverpoolom, a posljednjih dana se sve češće povezujes Bayernom i Real Madridom.

Španska Marca tvrdi kako je Real itekako zainteresovan za dovođenje fantastičnog Nijemca. Pokušat će to da naprave već ovog ljeta i neće biti nikakvo čudo ako on završi na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naravno, veliku konkurenciju će imati u Bayernu. Sigurno je da minhenski velikan neće tako lako ispustiti ovakvog talenta i predstoji nam velika borba za njegove usluge.

Havertz je ove sezone odigrao 38 utakmica i ima učinak od 15 golova i osam asistencije, a Leverkusen bi za njegove usluge mogao inkasirati čak 100 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Sjajan igrac, ima dosta poteza od penalda, jak i brz, zna i da asistira i postize golove nogom i glavom, fizicki mora da napreduje svakako, Klopp bi ga za godinu podigao na dosta veci nivo..Real, ne znam, mozda je prevelik pritisak tamo za mlade igrace...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi