Leicester kvari planove Real Madrida?

Kraljevi su pronašli zanimljivog, jeftinog defanzivca, ali...

Leicester kvari planove Real Madrida?

Sergio Ramos je još uvijek u vrhunskoj fizičkoj formi. Međutim, godine će ga kad-tad početi sustizati. Dok se Eder Militao ne pokaže dostojnom zamjenom za kapitena, Realu je potrebno kratkoročno pojačanje u defanzivi - za svaki slučaj.

Jedan od onih koji se pominju u kontaktstu Realovog pojačanja za zadnju liniju je i Celticov Kristoffer Ajer, 22-godišnji norveški reprezentativac.

Nadali su se u Realu da mogu za male pare dovesti kvalitetnog štopera, ali sada Kraljevima planove kvare Brendan Rodgers i Leicester.

Pojavile su se, naime, informacije da su Lisice izuzetno zainteresovane za Norvežanina, da pregovaraju sa Celticom, a već se priča i o ponudi od 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, Real ima novca da nadmaši tu ponudu, ali bi "prebacivanjem" cifre od 20 miliona Ajerov transfer postao puno rizičniji. Ipak, je riječ o igraču koji je gotovo čitavu seniorsku karijeru proveo u ne tako jakoj škotskoj ligi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi