12

Komentari (12)

Penderinos
Mali se uvlači redsima u dupence
k.i.a.19
Nije ti drag zato sto ti Real naguuzio omiljeni tim u finalu i srušio ti snove ??
Ivica_Osim8
ne volim ni Liverpool ni Real, al Ramos uz Pepe-a mi je najodvratniji igrač ikad
k.i.a.19
Zato sto je Ramos najbolji stoper na svijetu..kompeksi su čudo
Śmeker007
Hahahahhaha de molim te ne pisi gluposti, zasto ti je odvratan zato sto je zadnjih 10 godina bez dileme najbolji stoper, ili ga ti licno poznajes pa ti je bas fujj lik je li? Ne kontam, kao prvo dokazano je da je Salah prvi poceo, i sta Ramos da ga pusti ka golu je li slobodan prolaz, ma daj molim te? Fakt je da je Ramos svjetski stoper, kad je skoro Chiellini rekao da je tako, pa kuda dalje haaaa? Lider-Kapiten-Strijelac-Covjek za posebne utakmice-odlucujuce golove i mnogo vise... Tooo je Sergio Ramos :)
Penderinos
Ja znam nabrojati bar 5 boljih stopera trenutno : Van Dijk, Pique, Skriniar, Koulibaly, Marquinhos,...
Śmeker007
Hahahahahahah pa kad vidim koje si nabrojao, to mi kaze da pojma nemas jbg :)
Zara1702
Pique pa Marquinhos i Skriniar bolji ?? Momcino dobro ti ovaj "Šmeker" napisao, pa ti bas pojma nemas jao majko mila ????????
Ivica_Osim8
odvratan mi na terenu kad ga gledam jarane ulizuje se sudijama a vamo sve po nogama i cuj, kako tebi moze biti najbolji kad ga ni ti ne znas, tako i meni moze biti najodvratniji
nakamura
PIque bolji od Ramosa??? Od danas kad vidis nesto vezano za fydbal ti legendo prebaci na spanske sapunice,pokazao si svoje znanje u fudbalu,hahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahah cuj Pique aa braco moja mila
BillyPiton
k.i.a.19
Panderinos..Pojma ti nemaš o fudbalu..baci se ti na safunjare, pregledaj jos jednom "Esmeraldu"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.