Podržao ih u radu

Panić obradovao Jajčane

Samir Mlaćo

Rukometni bh. reprezentativac, rođeni Jajčanin Marko Panić, trenutno član Brest Meshkova posjetio je danas članove RK Jajce.

"Dio svog vremena danas je posvetio našem klubu, podijelio par vrijednih savjeta, pokazao vježbe i poteze koje rade vrhunski rukometaši, a razgovarali smo i o daljim planovima i ambicijama. Marku se od srca zahvaljujemo i želimo dobro zdravlje i uspješan nastavak karijere, a mi idemo dalje", istakli su iz RK Jajce.

Jajčani su počeli sa treninzima nakon pauze od skoro dva mjeseca i sretni su zbog toga.

"Svi smo se poželjeli lopte i rukometnog terena, starih drugara i prijatelja, tako da su nam druženja puna emocija i želje da se što prije vratimo redovnom treniranju i utakmicama", poruka je iz ovog kluba.

Panić je karijeru i počeo u Jajcu, te zaista zaslužuje sve pohvale što je uljepšao dan članovima ovog kluba, ali i sigurno im pomogao pri dijeljenju svog iskustva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.