Panić: Francuska i Norveška se sada  trebaju zapitati

Nakon dobre igre protiv Hrvatske

Panić: Francuska i Norveška se sada trebaju zapitati

E. Škorić

Marko Panić bio je jedan od najboljih pojedinaca BiH u Poreču.

Rukometni Zmajevi su u sklopu priprema za Euro odmjerili snage s domaćom selekcijom Hrvatske i na kraju su ostali neporaženi (33:33), što je zaista dobar rezultat protiv rukometne sile.

"Svaka čast Hrvatskoj, a pogotovo nama. Odigrali smo odličnu utakmicu u odbrani i napadu. Nismo kalkulisali, igrali smo konstantno i odbranu i napad. Izgledalo je odlično. Ovo je za mene veliki uspjeh i pokazatelj da se kod nas igra ozbiljan rukomet", rekao je Panić za SportSport.ba, dodavši:

"Ovo će nam biti vjetar u leđa, pošto smo u prejakoj grupi u kojoj su Norveška i Francuska koje su u rangu Hrvatske. Oni trebaju da se zapitaju malo, mi dolazimo rasterećeni tamo".

Top Komentari

nikokovac
Svi ce vas kantati po 10 razlike
1 7
casimiro
Na cemu si Panicu?
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije