Panić: Nadam se da će Francuzi i sutra ostati u šoku

Da li možemo do bodova?

Panić: Nadam se da će Francuzi i sutra ostati u šoku

Samir Mlaćo

Dvije utakmice - dva poraza, skor je naše rukometne reprezentacije za sada na EP u Norveškoj.

Poraženi smo od Norveške, a zatim jučer Portugala i tako smo ostali bez šansi za prolaz dalje.

"Ovo je prvo veliko takmičenje za nas i postoji neka vrsta treme, možda prevelika želja. Izgorili smo i jučer pravili tehničke greške. Protiv Norveške smo prvo poluvrijeme odigrali dobar rukomet, napravili četiri tehničke greške i otišli su na pet golova razlike. Oni su kvalitetniji od nas, nema tu šta. Portugalu smo dali pobjedu. Podcijenili su nas, previše smo igrali sedam na šest i to je rezultiralo porazom", kazao je bh. reprezentativac Marko Panić.

Sada slijedi Francuska.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Oni su u velikom šoku. Nama je bitno da osvojimo bilo koji bod u grupi radi kvalifikcija za SP. Nadam se da će Francuzi ostati i sutra u šoku", dodao je Panić.

Top Komentari

United_HZ
Vi ste naši heroji
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi