Panić: Greške svesti na minimum, pa na Svjetsko prvenstvo

Reprezentativac BiH

Panić: Greške svesti na minimum, pa na Svjetsko prvenstvo

Rukometna reprezentacija BiH vratila se danas sa Evropskog prvenstva.

Zmajevi su na smotri najboljih selekcija poraženi u sve tri utakmice, međutim u taboru našeg nacionalnog tima nisu nezadovoljni imajući u vidu da je ovo bio ujedno i debitantski nastup.

"Bili smo u dosta jakoj grupi, dovoljno je vidjeti tu Portugal, Francusku, Norvešku... To su odlične reprezentacije. Portugalci su napravili iznenađenje, mada u suštini im se isplatilo ulaganje svih ovih prethodnih godina", kazao je reprezentativac Marko Panić na početku obraćanja novinarima, pa se potom osvrnuo na BiH:

"Što se tiče nas, pokazali smo da BiH igra dobar rukomet, ali moramo te tehničke greške svesti na minimum jer su to stvari koje su očite. To nas je koštalo poraza. Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Svaka ekipa protiv koje budemo igramo u nadolazećem periodu neće nas sigurno podcijeniti."

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Panić je također dodao kako vjeruje da će Zmajevi igrati i na Svjetskom prvenstvu 2021. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti